Gott nytt år

Då var det dags att lägga ytterligare ett år bakom sig. Jag är inte mycket för att se tillbaka egentligen, utan ser hellre framåt, men nog har 2014 varit ett bra år. Några härliga resor, USA, Samos och en snabbvisit till England, lite mer golfande än tidigare och lite mindre fotograferande. Faster har jag också blivit under hösten och mitt barnbarn har jag fått spendera många härliga dagar med. Barnen sköter sig också bra i alla fall nu. Äldsta sonen har gått och förlovat sig. Son nr två har haft sitt äventyr i USA och nu kommit hem och börjat jobbat, nackdelen är att han flyttat hem tillfälligt, nu får han hitta något eget igen 😉. Dottern har börjat på universitet och utbildar sig till förskolelärare, är så stolt över henne att hon gör detta trots sin dyslexi.
Hösten har varit hysterisk, då vi bara helt plötsligt bestämde oss för att flytta. Det blev några jobbiga månader, men nu är vi på plats i vårt nya hus och Jag älskar det!!!
Nu ser vi fram emot 2015. Det kommer säkert bli mycket golfande (då vi nu bor vid en golfbana), ett par härliga resor planerade, första Förenade Arabemiraten och sedan USA igen, (kanske blir det någon ytterligare resa nästa jul, vi får väl se) jag ska även använda kameran flitigare igen.
Hoppas att vi fortfarande får må bra och att våra nära och kära också får må bra. Lite bilder från året

IMG_0754.JPG

IMG_0660.JPG

IMG_0552.JPG

IMG_0879.JPG

IMG_0987.JPG

IMG_1006.JPG

IMG_1316.JPG

IMG_1081.JPG

IMG_1508.JPG

IMG_1699.JPG

IMG_1276.JPG

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s