164 av 365 Blött

blött1 Blött2

Precis när de första studenterna sprang ut för dörren öppnade sig himlen och värsta regn vädret kom. Det blev ett blött firande. Men lika glada var studenterna. Som tur var kom det bara den skuren som varade i ca 45 minuter. Vi fick gå tillbaka in i skolan och vänta ett tag innan det var dags för studenterna att gå till torget för att sedan bege sig till de väntande flaken.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to 164 av 365 Blött

  1. Pysselfarmor says:

    Glädje! Vilken tur att ni kunde gå tillbaka och vänta.

  2. Haha, just regn och student är ett ganska roligt roligt exempel på hur olika man kan uppleva vädret. Regn och student är för föräldrar oftast förknippat med lite ångest då många planerat för matförtäring utomhus. Regn och student för studenten själv har oftast ingen betydelse. Glädjen går igenom allt. Kommer ihåg när jag pluggade i Östersund och såg studenterna springa ut på trappan, glada och förväntansfulla i sina tunna klänningar. Själv beskådade jag det hela i klädd dunjacka, det var snö och minus fem grader 😉 Men studenterna var lika lyckliga för det

  3. Cici says:

    Vädret gör som det vill och det är bara för människorna att anpassa sig. En glad student är nog så varm inombords att vädret inte har någon större betydelse.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s