103 av 365 Invit

invit

Vi har fått en invit till ett bröllop i sommar. Det ska bli skoj, men helt friktionsfritt är det ju aldrig med släkten i England, när de ska komma hit. Jag är så trött på min mans släkt i England. Här har vi varit snälla och erbjudit alla att bo hos oss fredag till söndag medans vi sover på ett annat ställe, men inte tusan dög det inte, för den ena kan inte bo tillsammans med den andra etc. Inte heller kan det lyssna på oss när vi säger Fredag till söndag utan nu kommer de torsdag till söndag. Var ska alla bo torsdag undrar jag??? Jaja finns det hjärterum osv. men för vissa börjar hjärterummet ta slut 🙂 Tur att jag åker på semester veckan efter bröllopet för jag tror inte att det kommer bli friktionsfritt.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

13 Responses to 103 av 365 Invit

 1. Tjusig inbjudan, hoppas det löser sig med boende och att friktionen inte blir allt för stor 🙂 Ha en fin dag!

 2. Linda Å says:

  Oj, oj aldrig lätt med släkten… Vacker invit är det hursomhelst och hoppas att allt avlöper väl😊

 3. Annika says:

  Haha, förlåt att jag skrattar men så här på avstånd måste jag skratta. Släkten är verkligen värst! Inget man själv valt och i ditt fall fått på köpet.

  Hoppas det blir ett trevlig bröllop.

 4. Ingrid says:

  Det var en trevlig invit, men så jobbigt med släktningar som inte inser att det finns gränser för gästfriheten,
  Kram!

 5. Kerstin says:

  Hoppas att allting ordnar sej och att det blir ett trevligt bröllop. Skönt för dej med lite ledighet efter bröllopet.

 6. nillanilzon says:

  Hoppas att det går bra. Fin inbjudan i alla fall! 🙂

 7. Cici says:

  Visst kan man skratta åt folk som inte vet att uppföra sig men jag förstår att det kan vara påfrestande. Men det finns väl hotell dom kan ta in på så att dom själva får välja avstånd och ni får behålle era sängplatser.
  Bjudningskortet var i alla fall väldigt snyggt och jag får hoppas att bröllopsparet får ett långt och lyckligt liv tillsammans!

  • Tyvärr bor vi på liten ort med bara ett hotell och det var för dyrt för dem, B&B dög inte heller för de var tvungna att dela toalett och dusch med resten av familjen. Då det var reserverat för de alla. Nu får de ändå dela toalett hemma hos oss och då går det tydligen bra. Men det är väl för att det är gratis 😀

 8. Pysselfarmor says:

  Ouppssss ja släkten blir man liksom bara med….men det är märkligt att man tar allt detta så för givet ……hoppas de skärper till sig under de här dagarna.

 9. BatongAmanda says:

  Inte lätt med sådana bröllop! Var själv Tostmaster på ett sånt bröllop med 2 stridande sidor på ena sidan! Jag rörde om i grytan och gisses vad det Brudparet blev förvånade när de hörde massa skratt på sin fest och fick ett jättetrevligt minne! Äldsta berätta hur lätt det var att stöta sej med de där borta när de var över på bröllop då var hon ändå van då hon jobbat där ett tag!!! Kram 😛

 10. Så synd när man inte bara kan få njuta av glädje kring ett bröllop! Så mycket småaktighet det finns! Tur att du får tid att ta igen dig efteråt! Och så får iv hoppas att det blir ett underbart bröllop för paret som gifter sig 🙂
  http://fototrillian2013.blogspot.se/

 11. Anna-Karin says:

  Släkten är värst! Bra tolkning av temat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s